نامزدتان شکاک است و به کوچک‌ترین رفتارتان بدبین است؟خیلی زود راهکارهای لازم را پیدا کنید. برای به راه آوردن نامزد شکاک نکاتی مهمی را باید رعایت کنید.

یک خنده ساده در مهمانی یا یک ساعت دیرتر به خانه آمدن، بمب درون او را منفجر می کند و خانه را برایتان جهنم میکند... . اگر تردیدهای این مرد شکاک، عشق را از خانه شما فراری می‌دهد ساده از کنار حرف هایش نگذرید. شک کردن مشکلی نیست که با گذر زمان یا بالاتر رفتن تحمل شما از بین برود. اگر در دوران نامزدی هستید این نشانه ها را جدی بگیرید و برای رفع آنها تلاش کنید.

سرنخ ها را پیدا کنید

قبل از آنکه بخواهید مشکل را حل کنید، باید نشانه های آغاز شدنش را به خاطر بیاورید. اولین جرقه های شک نامزد یا همسرتان از کجا شروع شد و چطور شکاک بودنش را به شما نشان داد؟ شما به آن رفتارها چه واکنشی نشان دادید و در روزهای بعد، رابطه تان چطور پیش رفت؟ همه آنچه در این مدت بر هر دوی شما گذشته را یک دور مرور کنید تا پروندهای جامع از این شک، نشانه ها و آثارش را در ذهنتان مجسم کنید تا برای کنترل این شرایط آماده تر شوید.

تلافی نکنید

اگر از نامزد یا همسرتان رنجیده اید، برای تلافی کردن موقعیتی را به وجود نیاورید که احساس شک بیشتری کند.### زندگی مشترک میدان جنگ و مقابله به مثل نیست و راه حل آرام کردن نامزد یا همسر شکاک تان، بیشتر کردن تردیدهایش نیست. مقابله به مثل یا متهم کردن همسر بدترین راهی است که می توانید برای آرام کردن زندگی تان انتخاب کنید. مدام انگشت اتهام را به سمت همسر آینده تان نشانه نگیرید و با از بین بردن اعتماد به نفسش برای برنده شدن تلاش نکنید. گاهی به او بگویید که شاید در برخی موارد حق داشته و سوءتفاهمی میان شما چنین مشکلی را ایجاد کرده است.

سهم‌تان را نادیده نگیرید

در گذشته شما اتفاقی افتاده که نامزد یا همسرتان از تکرار شدنش می ترسد یا اینکه شریک زندگی تان گذشته سختی داشته و به خاطر اینکه زندگی مشترکش به سرنوشت زن و شوهرهای شکست خورده دچار نشود به دنبال راهی برای اطمینان می گردد؟ برای آنکه حساسیت های همسر شکاک تان را مهار کنید، باید پاسخی برای این سؤال ها پیدا کنید. شاید هم اشتباهات خود شما یا حتی واکنش های اشتباه به اولین رفتارهای آلوده به شک همسرتان مشکل را بیشتر کرده باشد. حالا که می توانید همه آنها را به خاطر بیاورید، اشتباهاتتان را شناسایی کرده و از تکرار دوباره آنها پرهیز کنید.

مراقب خط قرمزها باشید

اگر می خواهید به این رابطه ادامه دهید، باید بتوانید مسیری که به همراه همسرتان در پیش دارید را هموارتر کنید.### قرار نیست برای آوردن آرامش به خانه، بسوزید و بسازید، بلکه باید چهارچوبی را طراحی کنید که با پایبندی هر نفرتان به آن، مشکلات کمتر شود. شما باید بدانید که همسرتان در چه محدوده هایی حق ورود و اظهار نظر دارد و چه حوزه هایی جای او نیست. تصور نکنید همین که او «همسر» شما باشد، حق تصمیمگیری در مورد آینده شما، شکل دادن به رفتارهایتان یا خط و نشان کشیدن برایتان را دارد. یادتان نرود که او شریک و همراه زندگی شماست نه والد و تصمیم گیرنده تان. پس برای شروع، محدوده حریم خصوصی تان را ترسیم کنید و اجازه ندهید به خط قرمزهایتان نزدیک شود. برای مثال:
• همسرتان حق ندارد به دلیل سر در آوردن از کار شما، هر روز سرزده به محل کارتان بیاید.
• همسرتان حق ندارد به دلیل آرام کردن خودش، شما را از حقوق طبیعی تان مثل کار کردن در محیطی شایسته یا معاشرت معقول و متعادل با آدمهای دیگر محروم کند.
• همسرتان حق ندارد به دلیل رفتارهای معقول و مطابق عرفتان، شما را سرزنش کند و به شما بی احترامی کند.

با هم مذاکره کنید

در زمانی که هر دوی شما در آرامش قرار دارید و هیچ اتفاق بیرونی ای ذهنتان را درگیر خود نکرده، پای میز مذاکره بنشینید. به همسر آینده تان بگویید که می خواهید سوءتفاهم ها را برطرف کرده و مشکل را حل کنید. در جریان گفت وگو هم صورت مسئله را فراموش نکنید. شما برای «حل» مشکلاتتان در کنار هم نشسته اید، نه بیشتر کردنشان. پس اجازه ندهید این گفت وگو به بحثی پر تنش تبدیل شود. همدیگر را متهم نکنید و تند نروید. کمک گرفتن از یک مشاور خانواده به شما در این مورد دید روشن تری می دهد.

اگر در دیدارهای اول شما هم به نشانه‌هایی مبنی بر شکاک بودن نامزد و خواستگارتان پی برده‌اید؟ این نشانه‌ها چیست؟