اگر اولین بار است که می خواهید با خانواده همسر آینده تان رفت و آمد کنید چند نکته را در نظر بگیرید و ریزه کاری های رفتاری با خانواده همسر را تمرین کنید

بیشتر تازه عروس ها در روزهای پس از نامزدی، عقد و عروسی به مهمانی های مختلف دعوت می شوند و باید بتوانند با خانواده همسرشان ارتباط خوبی برقرار کنند. برخورد اول تاثیر زیادی دارد و شاید یک رفتار خوب یا بد تا مدت ها در ذهن دیگران باقی بماند. اگر این آشنایی ها گاهی برای شما استرس زاست بهتر است چند توصیه را در نظر بگیرید تا آشنایی با خانواده همسرتان بدون تنش و دغدغه طی شود.

به موقع بخندید

یکی از مواردی که در جمع‌های جدید و خانواده همسرتان باید مراقب آن باشید، خنده و لبخند و هر چیزی است که در این طبقه جا شود؛ برای مثال حتی قهقهه و پوزخند را هم شاید بتوان حساب کرد. با اینکه خیلی واضح به نظر می‌رسد اما خیلی‌ها اصولش را رعایت نمی‌کنند و به دردسر می‌افتند. اصل کلی در این دسته این است که به بقیه احساس بد ندهید. در عوض بقیه باید حس کنند شما آدم مثبت و ملیح و دوست‌داشتنی هستید. بهتر است ورودتان گرم و با لبخند باشد. از قبل حتما قیافه خودتان را هنگام لبخند زدن در آینه ببینید تا بدانید زورکی خندیدن‌تان چه‌قدر با لبخند واقعی که به دل آدم‌ها بنشیند فرق دارد. پس حتی شاید لازم باشد تمرین کنید. لبخند باید در کل چهره دیده شود؛ حتی در چشم‌ها!
### حتی اگر موقعیت مناسب لبخند زدن نیست؛ برای مثال خیلی جدی است و ممکن است شبیه احمق‌ها به نظر برسید، سعی کنید چهره‌تان باز باشد. دقت کنید اخم نداشته باشید. یک لحظه به پیشانی‌تان دقت کنید. آیا گرفته است؟ عضلاتش را دارید به هم فشار می‌دهید؟ پس اخم کرده‌اید. آن را آزاد کنید و بگذارید ماهیچه‌های چهره‌تان احساس راحتی داشته باشند. در این حالت به احتمال زیاد خوش‌روتر به نظر می‌رسید. با این حال، بهتر است همه این تمرین‌ها را از قبل در خانه جلوی آینه انجام داده باشید.

به اندازه حرف بزنید

سکوت محض آزاردهنده است. اگر از آن آدم‌هایی هستید که زیاد در جمع‌ها به شما می‌گویند: «شما هم چیزی بگو تا اقلا صدایت را بشنویم!» بدانید که باید روی این موضوع کار کنید. اگر چیزی در جمع‌های جدید آزارتان می‌دهد که باعث می‌شود حرف نزنید، آن را کشف و برطرف کنید؛ برای مثال از قضاوت بقیه ناراحتید؟ از این که نمی‌دانید چه بگویید کلافه می‌شوید؟ مطمئن نیستید حرف‌تان به سلیقه بقیه خوش بیاید؟ عیبی ندارد، حرفی را انتخاب کنید که کاملا خنثی باشد؛ برای مثال وقتی درباره باران دیشب حرف می‌زنند، می‌توانید بگویید، من یادمه ساعت 9 بود که شروع شد.
وقتی درباره موضوعی حرف زده می‌شود، خیلی اعلام انزجار یا علاقه نکنید. صبر کنید تا اول جمع را بشناسید. اگر درباره فلان سریال تلویزیونی ابراز نفرت کنید، یا مثلا بگویید کسانی که این سریال را می‌بینند خیلی آدم‌های سطحی هستند، باید انتظار داشته باشید که حداقل یکی دو نفر در جمع از شما دلخور شوند.

کمی تعریف کنید

شاید فکر کنید من آدم چاپلوسی نیستم. خب، چه خوب، آفرین! اما اگر کسی از جلویتان رد شود و از سلیقه شما در چیدن میزتان تعریف کند، فکر می‌کنید چاپلوس است؟ اولین واکنش‌تان چیست؟

شرط می‌بندیم یک لبخند! همین است؛ تعریف کردن و جمله‌های محبت‌آمیز گفتن، باعث احساس خوب در همه آدم‌ها می‌شود. فقط رعایت تعادل خیلی در این باره اهمیت دارد. حواس‌تان باشد تعریف‌تان الکی نباشد. در مهمانی، الکی از غذایی که همه می‌دانند شور شده تعریف نکنید چون به نظر جمع جدید، آدم چاپلوس و لوسی می‌رسید که می‌خواهد خودشیرینی کند. همین که بخورید و غر نزنید، ادب و احترام خود را نشان داده‌اید.
در تعریف کردن خسیس نباشید؛ حتی اگر کسی را نمی‌شناسید، با تعریف از او که چیزی از شما کم نمی‌شود. وقتی آدم غریبه‌ای در جمع هستید، با یک تعریف کوتاه و گذرا، فقط رد خوبی از خود به جا می‌گذارید و راحت‌تر با آدم‌ها ارتباط برقرار می‌کنید.