تهیه لیست مهمان های عروسی نیاز به برنامه ریزی دارد. اگر چند ماهی تا عروسی تان مانده، هنوز فرصت دارید تا نگاهی دوباره به لیست مهمان ها بیاندازید.

دعوت کردن مهمان ها برای مراسم عروسی معمولا کار ساده ایست اما اگر روی آن برنامه ریزی درستی نداشته باشید ممکن است برایتان تبدیل به معضلی شود که نمی توانید آن را به خوبی حل کنید. اگر نمی خواهید درگیر این مسئله شوید و هنوز چند ماهی به عروسی تان مانده، بهتر است به پیشنهادات ما فکر کنید.

برای دعوت مهمان های عروسی برنامه ریزی کنید

شما برای خرید جهیزیه، انتخاب خانه و خیلی مسائل دیگر چند ماه قبل از عروسی شروع می کنید به استارت زدن اما ممکن است این عجله را برای دعوت کردن مهمان ها نداشته باشید. بهتر است برای این کار هم عجله کنید. البته قرار نیست کارت های دعوت را از سه ماه قبل پخش کنید، منظورمان تهیه لیست مهمان های عروسی است که تکلیف شما را برای انتخاب سالن عروسی و میزان غذا و میوه ای که قرار است سفارش بدهید مشخص می کند.

مهمان های عروسی را الویت بندی کنید

از آنجایی که در حال حاضر دعوت کردن هر مهمان با صرف هزینه های شام، میوه، شیرینی، کیک، وسایل پذیرایی، تعداد مهماندار، ظرفیت سالن و .. . کمتر از 50 هزار تومان برای شما در نمی آید بهتر است در انتخاب مهمان ها دقت کنید و خودتان را توی خرج نیندازید.

مهمان های عروسی را اصولی دعوت کنید

در لیست شما اول باید فامیل درجه یک عروس و داماد لحاظ شوند. عمه، دایی، خاله، عمو، خواهر و برادر. بعد از اینکه این افراد را نوشتید باید بروید سراغ بچه های شان و بنا به علاقه و رفت و آمدی که به هر کدام شان دارید آن ها را دعوت کنید. ممکن است برای دعوت کردن بعضی از اقوام دو دل شوید، و بخواهید فقط بخاطر معذوریت آن ها را دعوت کنید اما از ته دل دوست نداشته باشید در مراسم تان باشند. زمانی که با این مسئله روبرو شدید، بهتر است خوب فکر کنید و بعد برای آوردن آنها در لیست تان اقدام کنید. این نفرات را بگذارید برای آخرین اسامی که قرار است به لیست مهمان های عروسی اضافه کنید و آن را ببندید.

دوستان را هم در لیست مهمان های عروسی بگنجانید

آدم ها در مراسم های دوستان صمیمی شان سنگ تمام می گذارند و فرقی نمی کند که چقدر به این دوست دور باشند یا نزدیک. اگر مراسمی باشد مانند مراسم عروسی سریع خودشان را می رسانند و شروع می کنند به ترکاندن مجلس. حتما دوستان تان را در مراسم عروسی تان دعوت کنید تا شور و حال شان را همراه با خودشان به مراسم عروسی شما بیاورند. اگر از دوستان دوره دبیرستان یا دانشگاه تان بی خبر هستید، هر طور شده تعدادی از آنها را پیدا کنید و برای مراسم تان بیاورید. قطعا دیدن آن ها در بهترین شب زندگی تان به شما حال ویژه ای می دهد.

برای انتخاب مهمان های عروسی عاقلانه تصمیم بگیرید

اگر به هر دلیلی امکان این وجود ندارد که دوستان و اقوام تان را یکجا دعوت کنید یا می دانید اگر هر دو در مراسم باشند، به هیچکدام خوش نمی گذرد بهتر است عاقلانه تصمیم بگیرید. یکی از راه های عاقلانه که اتفاقا خیلی ها آن را انجام می دهند این است که عروسی با حضور اقوام در سالن گرفته شود، مثلا شروع مراسم ساعت 6 باشد تا 10 و بعد از آن عروس و داماد به خانه خودشان یا پدر و مادرشان بروند و ساعات پایانی شب را با دوستان شان بگذرانند. البته اگر این تصمیم را دارید بهتر است دوستان را هم دعوت کنید تا پذیرایی از آنها در سالن صورت بگیرد و بعد به خانه بیایند و آنطور که دوست دارند برای دوستان شان پایکوبی کنند.

شما با چه اصولی مهمان های عروسی تان را دعوت می کنید؟