اگر می خواهید در سال جدید دیوارهای خانه رنگ و روی متفاوت داشته باشند، چند پیشنهاد برایتان داریم

 هر چند این روزها قد سال های نو هی کوتاه و کوتاه تر می شود اما چیزی از نویی شان کم نمی کند! در این گزارش می خواهیم به شما فرمول یک رنگ آمیزی درست و حسابی را بگوییم؛ رنگ آمیزی که به شما اجازه می دهد هر دیوارتان را به یک رنگ دربیاورید اما به قاعده و حساب شده، حتی اجازه می دهد تا ابعاد خانه تان را کاملا هدفمند بزرگ یا کوچک کنید.

به اتاقتان عمق بدهید
سقف های بلند نشانه خانه های قدیمی است اما در آپارتمان های امروزی ارتفاع سقف ها به بیشتر از 290 سانتیمتر نمی رسد! اما شما با استفاده از یک تکنیک رنگ آمیزی می توانید دیوارهای اتاق و در نهایت سقف را بلندتر جلوه بدهید. برای رسیدن به این هدف فقط کافی است رنگی که برای دیوارهایتان انتخاب می کنید چند درجه ( 3 تا 5 درجه)تیره تر از رنگ سقف باشد. وقتی شما رنگ هایی که توناژ تیره دارند برای دیوارها انتخاب می کنید خطای دید ایجاد شده دیوارها را به هم نزدیکتر می کند و اینجاست که رنگ روشن سقف دست به کار می شود و به فضا عمق بیشتری می دهد. برای رسیدن به نتیجیه ملموس تر می توانید به بخشی از رنگ روشن سقف روی دیواره های تیره اجازه نفوذ بدهید تا با خطای دیدی که ایجاد می کنید سقف هرچقدر که دلتان می خواهد بلند شود.

 

رنگ تیره!
یکی از روش هایی که برای رنگ آمیزی دیوارها به رنگ های مختلف انتخاب می شود انتخاب یک رنگ تیره برای یک دیوار مشخص است. اما انتخاب این دیوار یک فرمول مشخص دارد آن هم اینکه رنگ تیره باعث می شود تا دیوار مورد نظر بزرگتر به نظر بیاید بنابراین بهتر است از این ویژگی برای دیوارهای انتهایی فضای خانه استفاده کنید، به خصوص اگر فضای خانه شما مستطیل شکل است چون این روش به دنبال خطای دیدی که ایجاد می کند از طول ظاهری فضای شما کم می کند و در عوض به عرض آن اضافه می کند! بنابراین بهتر است برای فضاهای کم عرض و راهروهای باریک حتما این فرمول را به کار بگیرید.

 

فضاهای تفکیک شده
فرمول بعدی، استفاده از رنگ برای تفکیک فضاهای مختلف در خانه است.با پیاده کردن این روش شما می توانید به هر دیوار تعریف خاصی بدهید مثلابخشی از دیوار را به میز کار، کتابخانه، یک مبل راحتی یا یک صندلی لهستانی و... اختصاص بدهید و برای آن دیوار رنگ متفاوتی در نظر بگیرید.  البته دقت کنید که این رنگ در اوج تفاوت نباید خارج از دو قاعده قبلی یعنی رنگهای مکمل یا رنگ های یک طیف انتخاب شود. اگر فرمول رنگهای هم طیف را انتخاب می کنید بهتر است بسته به کاربری که برای این دیوار در نظر می گیرید تیره ترین رنگ یا روشن ترین رنگ را به آن اختصاص بدهید. مثلا اگر قرار است این دیوار را به میز کار یا کتابخانه تان اختصاص بدهید به دلیل شلوغی ناخودآگاه چیدمان، رنگ روشن طیف رنگی تان را برای آن انتخاب کنید و اگر قرار است یک دیوار برای مبل تکی راحتی تان باشد یا یک صندلی لهستانی با میزی کوچک، تیره ترین رنگ تونالیته رنگیتان را به آن اختصاص دهید.

 

رنگ های مکمل
یک فرمول رایج برای رنگ آمیزی دیوارهای خانه با نتایجی جذاب و البته بسیار متفاوت تر از تصویرهای معمولی که در ذهنتان دارید این است که سراغ رنگ های مکمل بروید. توضیح اول اینکه برای شناخت رنگهای مکمل باید بروید سراغ چرخه رنگ. در این چرخه معروف رنگ های مکمل جفت رنگ هایی هستند که در چرخه رنگ روبه روی هم قرار گرفته اند و اتفاقا کاملا متضاد می نمایند! بر اساس این توضیحات شما می توانید یک رنگ تیره مثلا سرمه ای را برای یکی از دیوارها ترجیحا دیوارهای انتهایی خانه در نظر بگیرید و برای دیوارهای تکمیل کننده رنگ زرد را انتخاب کنید. یک دیوار را به رنگ سبز انتخاب کنید و دیوارهای دیگر را به رنگ قرمز یا حتی یک دیوار را به رنگ آبی و دیوارهای دیگر را به رنگ نارنجی. از آنجا که قاعده بر این است که دو رنگ مکمل در کنار هم باعث درخشانی و جلوه بیشتر یکدیگر می شوند، شما هم می توانید از بابت جلوه و جذابیت رنگ هایی که بر اساس این فرمول برای دیوارهای خانه تان انتخاب می کنید، مطمئن باشید.

###