از آن دسته خانم هایی هستید که تصور می کنند همین که زمان رژیمشان با ماه رمضان مصادف شود دیگر نباید به هیچ وجه روزه بگیرند یا باید رژیمشان را ببوسند و کنار بگذارند؟

تحریریه نوعروس/مستانه تابششاید هم تصمیم سخت دارید که همچنان به رژیم تان ادامه دهید اما نمی دانید که چطور باید روزه بگیرید که دچار ضعف نشوید. در این صورت ادامه مطلب را از دست ندهید.لاغر شدن در ماه رمضان هم ممکن است
در اکثر موارد کسانی که رژیم غذایی خاصی را برای رسیدن به وزن متناسب خود دنبال می‌کنند و رژیم‌شان با روزهای ماه مبارک رمضان مصدف می‌شود، می‌توانند وزن‌ خودشان را مطابق ماه‌های قبل کاهش دهند؛ چون این کاهش وزن به علت سوزاندن مقداری از چربی‌های ذخیره‌ای بدن است.
علت اینکه رعایت رژیم کاهش وزن در ماه مبارک رمضان ممانعتی ندارد، این است که بافت چربی با وجودی که بافت عملکردی است، اما عملکرد آن تقریبا 25 درصد سایر بافت‌هاست بنابراین کالری رژیمی که برای فردی در نظر گرفته می‌شود، کالری برای میزان وزن تثبیت شده است که با توجه به این مساله، معمولا قرار است فرد 500 تا 1000 کالری کمتر انرژی دریافت کند تا وزنش کاهش یابد. پس با توجه به اینکه عملکرد بافت چربی نسبت به سایر بافت‌ها کمتر است، با گرفتن رژیم اتفاق خاصی نمی‌افتد و فرد دچار کمبود انرژی نمی‌شود چراکه همان کالری را که قرار است دریافت می‌کند و فقط ساعت مصرف وعدههای غذایی تغییر می‌یابد.


در ماه رمضان چی بخوریم که رژیم‌مان نشکند؟

در ماه رمضان نیز باید سه وعده غذایی در نظر گرفته شود؛ وعده سحری که غذای اصلی را تشکیل می‌دهد، موقع افطار غذای مختصری مصرف شود و وعده شام بهتر است یک یا دو ساعت بعد از افطار در نظر گرفته شود. برای میان‌وعده که در رژیم‌های غذایی کاهش وزن برای فرد میوه و بیسکوییت و چای یا شیر گنجانده می‌شود، فرد روزه‌دار می‌تواند بین سحر و افطار میان وعده‌های خودش را استفاده کند.
     در ماه رمضان رژیمتان را نشکنید

چه کار کنیم در ماه رمضان چاق نشویم؟
در پاسخ به این سوال که چه کار کنیم که چاق نشویم باید گفت که متاسفانه در ماه رمضان باب شده افراد به خاطر افت قندخون، غذاها یا میان وعده‌های چرب و سرخ‌کرده و خوراکی‌های شیرینی مانند حلوا، زولبیا و بامیه، انواع شیرینی‌ها را زیاد مصرف می‌کنند. در حالی که برای مثال زولبیا و بامیه چربی و کربوهیدرات بالایی دارد و به شدت باعث افزایش وزن فرد می‌شود. بنابراین باید به این نکته توجه کرد و حتی اگر فردی تمایل دارد از این نوع میان وعده‌ها استفاده کند، حتما باید از حجم غذای اصلی‌اش در ساعات‌های میان افطار یا سحر کم کند تا کالری اضافه دریافتی باعث اضافه وزن نشود.همچنین تمامی افراد باید حتی در این ماه به میزان کالری دریافتی خودشان توجه کنند و بدانند که تعدیل در مصرف این مواد از افزایش وزن جلوگیری می‌کند. همچنین توصیه می‌شود یکی دو ساعت بعد از افطار حداقل 30 دقیقه پیاده‌روی داشته باشند تا وزن اضافه نکنند. افرادی هم که بیشتر تمایل دارند در این ماه، برای وعده افطار حلیم و آش بخورند بهتر است این خوراکی‌ها را جایگزین شام و صبحانه کنند و دیگر در مصرف سایر خوراکی‌ها زیاده روی نکنند. بنابراین در ماه مبارک رمضان هم اگر افراد به اندازه مورد نیاز بدن خود انرژی دریافت کنند، دچار اضافه وزن نمی‌شوند