برای خرید جهیزیه دلخواهتان چه قدر هزینه در نظر گرفته اید؟ اگر هنوز برای خرید جهیزیه بودجه بندی نکرده اید این پیشنهاد جهیزیه 20 میلیونی را بخوانید تا بتوانید تصمیم بگیرید.

کامل و به صرفه
اگر تمام پولی که برای خرید جهیزیه دارید 20میلیون تومان است، نگران نباشید. با این رقم شما می توانید 90 درصد از وسایلی که برای شروع زندگی تان لازم دارید را با کیفیت مناسب و با خیال راحت بخرید. با ما هم قدم شوید و نکاتی که برای خرید با این میزان بودجه نیاز است را مد نظر خودتان قرار بدهید و با آسودگی برای خرید جهیزیه تان اقدام کنید.

یادداشت کنید
برای اینکه بتوانید یک جهیزیه ی کامل و جمع و جور داشته باشید باید حسابی با سیاست و حساب و کتاب وارد میدان خرید شوید و هر خریدی که انجام می دهید را در دفتر یادداشت تان بنویسید تا به مروز زمان خریدهای تان را فراموش نکنید و از یک وسیله دوتا نخرید . علاوه بر آن یادداشت ها به شما کمک می کند رنگ وسایل مورد نظر، تعداد و هر آنچه که برای چیدمان خانه ی رویایی تان در سر دارید را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید. در جهیزیه ای که در ادامه می خوانید تهیه ی سیستم صوتی و لوسترهای خانه بر عهده ی آقای داماد است.

وسایل برقی آشپزخانه: دو نیم میلیون تومان
برای خرید وسایل برقی ریز آشپزخانه می توانید 3 میلیون تومان بودجه در نظر بگیرید و وسایلی مانند آبمیوه گیری، زودپز، پلوپز، مایکروفر، مخلوط کن، چای ساز ، ساندویچ ساز ، رنده برقی ، توستر نان و خرد کن. تمام این وسایل را می توانید با قیمت 2 و نیم میلیون تومان خریداری کنید.

وسایل درشت آشپزخانه: سه میلیون و هفتصد هزار تومان
یخچال، ماشین لباسشویی و گاز وسایل بزرگ آشپزخانه هستند و برندهای با کیفیت این سه وسیله را می توانید با 4 میلیون تومان خریداری کنید. البته ماشین لباسشویی 5 کیلویی (1300 هزار تومان)، یخچال فریزر دو در (1400 هزار تومان) و گاز پنج شعله (یک میلیون تومان) می تواند خرج و مخارج شما را به طرز چشمگیری پایین بیاورد.

 

جهیزیه 20 میلیونی 

خرده ریزهای آشپزخانه: 2 میلیون تومان
سرویس غذاخوری آرکوپال (500هزار تومان)، سرویس پلاستیک (200 هزار تومان)، سرویس پا سماوری (200 هزار تومان)، سرویس حبوبات و ادویه (100 هزار تومان)، پارچ و لیوان و سرویس چایخوری (100 هزار تومان)، سرویس تفلون (350 هزار تومان)، سرویس دم کنی و دستگیره (50 هزار تومان) و 500 هزار تومان هم برای دستمال های نخی، سیخ، سینی، سرویس چاقو، سرویس قاشق و چنگال و دیگر خرده ریزهای آشپزخانه در نظر بگیرید.

پذیرایی: 10 میلیون تومان
پذیرایی را شاید بتوانیم پر خرج ترین قسمت خانه به حساب بیاوریم. در پذیرایی نیاز به سرویس مبلمان راحتی ( سه میلیون تومان)، نهارخوری چهار نفر (500هزار تومان)، بوفه (250هزار تومان) ، میز تلویزیون و میز تلفن (300 هزار تومان)، جا کفشی (100 هزار تومان)، فرش و پا دری (یک میلیون و پانصد هزار تومان) هزار تومان، پرده ها (600هزار تومان)، کریستال تزئینی داخل بوفه (700 هزار تومان)، جاروشارژی (200 هزار تومان)، کنسول یک در و آینه (400 هزار تومان)، جارو برقی (350هزار تومان). برای خرید تابلو، ساعت، رومیزی، گلدان، گل، شمع، جای کنترلی، روفرشی، شمعدان، قاب عکس، جا کلیدی، شلف روی دیوار، شکلات خوری و ... هم یک میلیون تومان در نظر بگیرید.

جهیزیه 20 میلیونی

اتاق خواب: 2 میلیون و سیصد تومان
برای اتاق خواب یک سرویس خواب جمع و جور در نظر بگیرید که قیمت آن در بازار از یک میلیون و دویست هزار تومان تا یک میلیون و پانصد هزار تومان متغیر است. برای خرید تشک و سرویس خواب هم 500 هزار تومان در نظر بگیرید و 300 هزار تومان مابقی را به خرید اتو، میز اتو و یک گلدان کوچک در اتاق خواب تان اختصاص بدهید .
###اگر فکر می‌کنید چیزهای دیگری هم لازم دارید، نگران نباشید زمانی که اقوام و دوستان برای دید و بازدید شما می‌ آیند قطعا از خودتان برای هدیه ‌ای که می‌ خواهند برای‌تان بیاورند سوال می کنند. شما هم بی تعارف آن چیزی که نیاز دارید را برایشان مشخص کنید###تا نه شما وسیله ای بگیرید که در خانه استفاده نمی شود و نه آنها پول شان را صرف خرید چیزی کنند که شما دوستش ندارید. حتی اگر برای گفتن اینکه چه چیزی نیاز دارید با مشکل روبرو هستید ، از مادرتان بخواهید به اقوام مشاوره ای که شما می خواهید را بدهند و از یکی از دوستان نزدیک هم بخواهید که دوستان دیگر را توجیح کنند.