جهیزیه لاکچری خریدن کار ساده ای نیست. برای اینکه بدانید جهیزیه لاکچری شامل چه اقلامی است و چه اندازه هزینه برای هر بخش خریدتان جا بگذارید این راهنما را بخوانید.

بعضی از خانواده ها شرایط و توان اش را دارند که جهیزیه های خیلی گران و به قول معروف لاکچری به دخترشان بدهند و آن ها را به خانه ی بخت بفرستند و بهتر است برای آن ها هم یک راهنمای خرید خوب داشته باشیم.

اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید می توانید به جهیزیه گران قیمت فکر کنید و بر اساس راهنمایی که در ادامه برای تان داریم خرید جهیزیه تان را بودجه بندی کنید.

البته زمانی که قرار است شما جهیزیه لاکچری بخرید ممکن است هزینه تان حتی از 200 میلیون تومان هم بگذرد، ما در این راهنمای خرید میانگین متوسطی را در نظر گرفته ایم که بین صد تا صد و پنجاه میلیون تومان باشد.

این که بخواهید این مبلغ را بالا تر ببرید کاملا دست تان باز است و بستگی به نظر خودتان دارد.

وسایل برقی ریز: 160 میلیون تومان


اگر قصد داشته باشید تمام وسایل ریز و برقی آشپزخانه تان را از برندهایی مانند گاستروبک که بسیار معروف و لاکچری هستند خریداری کنید باید برای آن ها 300 میلیون تومان بودجه در نظر بگیرید.

البته این بودجه میانگین خرید شماست و اگر بخواهید چیزهای دیگری به آن اضافه کنید باید روی 600 میلیون تومان حساب کنید.

عمده وسایلی که باید با این بودجه خریداری کنید با قیمت روز بازار به این شرح است.

خرید وسایلی مانند آبمیوه گیری (سه و نیم میلیون تومان)، زودپز(3.800 هزار تومان)، پلوپز (2.700 میلیون تومان)، سولاردوم (هشت میلیون تومان)، مخلوط کن (سه و نیم میلیون تومان)، چای ساز (دو میلیون تومان)، گریل (1.600 هزار تومان)، خرد کن (1.400 هزار تومان)، آب مرکبات گیری (1.700 هزار تومان)، توستر نان (1.500هزار تومان)، سرخ کن (1.600هزار تومان)، اسپرسو ساز (هشت میلیون تومان)، تخم مرغ پز (1.200 هزار تومان)، جارو برقی (پنج میلیون و پانصد هزار تومان)، اتو بخار (3.800 هزار تومان) برای شما آب می خورد.

البته اگر بخواهید از برندهایی مانند اسمگ که با رنگ بندی سبز، صورتی و قهوه ای در بازار وجود دارند و بسیار خیره کننده هستند خرید کنید باید بودجه تان را دو برابر کنید و به استقبال یک آشپزخانه رنگی رنگی بروید و وسایلی بخرید که قرار است یک عمر برای شما بی وقفه کار کند.


وسایل درشت آشپزخانه: 270 میلیون تومان


حالا نوبت می رسد به وسایل درشت آشپزخانه که اتفاقا برندهای زیادی مانند میله، اسمگ، لوفرا، جنرال الکتریک، ماوه، ویرپول و .. . موجود هستند که می توانند تمام نیازهای شما را برآورده کنند.

البته این را هم در نظر داشته باشید از آن جایی که هر چقدر پول بدهی آش می خوری، این وسایل می توانند یک عمر همراه شما باشند و همراه شما پیر شوند.

در این پکیج لازم است برای ماشین لباسشویی 7 کیلویی باید 28 میلیون تومان بودجه در نظر بگیرید، برای سایدی با برند ویرپول و ماوه چیزی حدود 80 میلیون تومان کنار بگذارید و گاز پنج شعله برند میله با قیمت 45 میلیون تومان خریداری کنید.

منهای گاز که کیفیت آن در نوع ایرانی و خارجی اش خیلی تفاوتی ندارد و شما فقط پول برند را می دهید، بقیه وسایلی که با این کیفیت و قیمت خریداری می کنید می توانند سالیان سال برای شما کار کنند.

خرده ریزهای آشپزخانه: 85 میلیون تومان


بعد از خرید وسایل برقی ریز و درشتی که در آشپزخانه وجود دارد نوبت می رسد به پر کردن کابیت هایی که در سرتاسر آشپزخانه شما نصب شده اند و منتظر هستند تا داخل آن ها را با لاکچری ترین وسایلی که در بازار موجود است پر کنید.

شما وقتی توان این را دارید که یخچال 80 میلیون تومانی بخرید باید وسایل داخل کابینت های تان را هم از برندهای معروف خریداری کنید.

سرویس غذاخوری آرکوپال (چهارده و نیم میلیون تومان)، سرویس غذاخوری چینی (نه میلیون تومان)، سرویس عصرانه خوری (6.500 هزار تومان)، سرویس اردو خوری روی میز (3.400 هزار تومان)، سرویس بانکه (2.500 هزار تومان)، سرویس ظروف داخل مایکروفر در دار (2.200هزار تومان)، سرویس قهوه خوری (2.300 هزار تومان )، سرویس پلاستیک (دوازده میلیون تومان)، سرویس پا سماوری (چهار میلیون تومان)، سرویس حبوبات و ادویه و سطل برنج (3.500 هزار تومان)، پارچ و لیوان و استکان چای خوری (3.500 هزار تومان)، دو دست سرویس تفلون (هفت میلیون تومان)، سرویس استیل (12 میلیون تومان)، سرویس دم کنی و دستگیره دست دوز که به تازگی مد شده و می توانید کامل اش را با قیمت 2.500 هزار تومان سفارش بدهید،

سرویس کفگیر و ملاقه (2.400 هزار تومان)، ابزار آشپزخانه مارک wmf (چهار میلیون و پانصدهزار تومان)، سرویس چاقو wmf سه میلیون و پانصد هزار تومان)، سطل آشغال و سطل زباله (1.300 هزار تومان) و هشت میلیون تومان هم برای دستمال های نخی، سینی دم دستی، جای نان، سبدهای داخل یخچال، تزئینی های رو یخچالی، جای مایعی، سبدهای رنگی، جای دستمال کاغذی، سیخ، سینی، سرویس چاقو و دیگر خرده ریزهای آشپزخانه در نظر بگیرید.

پذیرایی: 170 میلیون تومان


برای خرید وسایل پذیرایی شما هیچ محدودیتی نمی توانید در بودجه داشته باشید مگر این که خودتان بخواهید یک بودجه خاصی را برای این کار در نظر بگیرید، وگرنه هر قدر که پول داشته باشید می توانید برای خرید وسایل پذیرایی تان خرج کنید و مثلا یک سرویس کریستال بخرید 150 میلیون تومان.

اما چیزی که ما در ادامه برای شما آورده ایم میانگینی از وسایل متوسط رو به بالاست که خانه شما را حسابی دیدنی و شگفت انگیز می کند.

سرویس مبلمان راحتی با مارک های خارجی و داخلی خیلی معروف را می توانید با 50 میلیون تومان به بالا خریداری کنید و یک سرویس مبل دیگر هم بخرید برای قسمت پذیرایی تان با قیمت 40 میلیون تومان.

این مبلمان شگفت انگیز نیاز به فرش های دستباف دارد.

اگر می خواهید دو فرش دستباف در خانه تان داشته باشید باید مبلغی بیش از 90 میلیون تومان در نظر بگیرید.

فرش های دستباف یک عمر با شما می مانند و هر قدر که از زمان پا خوردن آن بگذرد به قیمت اش هم افزوده می شود.

شاید بتوان گفت فرش های دستباف تنها وسایلی در خانه هستند که می توانید همیشه به چشم سرمایه به آن ها نگاه کنید.

حالا نوبت می رسد به میز نهارخوری که اگر نوع شش و هشت نفره اش را انتخاب کنید باید حدود 45 میلیون برای آن در نظر بگیرید.

این مبلمان و نهارخوری که باید این قیمت خریداری اش می کنید حتما دارای ابرهای هوشمند هستند که به این زودی ها نشست نمی کنند و قطعا از چوب راش یا بلوط ساخته شده اند و می توانید با خیال راحت، سال ها روی آن حساب کنید بدون این که مشکلی برای شان پیش بیاید.

برای خانه شما که احتمالا باید خانه بزرگی باشد، کنسول و آینه بهترین انتخاب است.

به جای این که بوفه بگیرید می توانید از یک کنسول زیبا استفاده کنید و کریستال های تان را روی آن بگذارید و تزئین اش کنید.

برای خرید این کنسول و آینه باید حداقل دو میلیون تومان در نظر بگیرد.

میز تلفن (3.500 هزار تومان)، میز تلویزیون (پنج میلیون تومان)، جا کفشی عریض با طبقات زیاد و همراه با آینه (شش میلیون تومان)، پرده و زیر پرده ای (13 میلیون تومان)، کریستال تزئینی داخل بوفه (11 میلیون تومان)، جارو شارژی برند بوش (3.800 میلیون تومان)، بخار شوی برند کارچر (3.700 هزار تومان)، لوستر (هشت میلیون تومان) و دو آباژور به قیمت سه میلیون تومان هم برای شما آب می خورد.

برای خرید تابلو، ساعت، رومیزی، گلدان، گل، شمع، جای کنترلی، روفرشی، رانر روی میز، قوطی های فلزی برای شکلات، قفس های تزئینی داخل خانه، شمعدان، قاب عکس، جا کلیدی، شلف روی دیوار، شکلات خوری و .. . هم پنجاه میلیون تومان در نظر بگیرید.

شما می توانید برای خرید این وسایل روی برند انگلیش هوم، وایت هاوس و ایکیا حساب ویژه ای باز کنید و از خانه تان یک فضای رویایی و لاکچری بسازید.

اتاق خواب: 50 میلیون تومان

همانطور که گفتیم زمانی که پای جهیزیه میلیونی به میان می آید قطعا عدد و رقم ها سیر صعودی عجیبی را طی می کنند.

اگر در جهیزیه های دیگر می توانستید سرویس خواب خوبی را با 30 میلیون تومان خریداری کنید، باید برای سرویس خواب تان در این شرایط حداقل 28 میلیون و پانصد هزار تومان در نظر بگیرید.

برای تشک تخت تان پنج میلیون و پانصد هزار تومان کنار بگذارید و دو سرویس ملحفه و روبالشتی با رنگ های متفاوت با برندهایی مانند تاچ و انگلیش هوم را هم با قیمت 6 میلیون تومان خریداری کنید.

برای خرید لوستر و تابلو، آباژور، گلدان و شمعدان و .. . هم 6 میلیون تومان در نظر بگیرید.