برای پیشگیری از سرما خوردگی و آنفلوآنزا از درمان های خانگی و طب سنتی غافل نشوید

برای کاهش علائم ناخوشایندی مانند سرفه و عطسه های بلند از این درمان های خانگی طب سنتی هم کمک بگیرید. در طب سنتی گیاهان دارویی زیادی وجود دارند که به شما کمک می کنند علائم سرماخوردگی تان را کاهش دهید. پس دمنوش ها، عرقیان و گیاهان دارویی مناسب برای درمان سرماخوردگی را بشناسید و در صورت نیاز سراغشان بروید. البته گیاهان دارویی هم مانند داروهای شیمیایی عوارض خاص خودشان را دارند بنابراین در صورتی که به بیماری های مزمن مانند دیابت، امراض قلبی و ... مبتلا هستید یا شرایط خاصی دارید قبل از انتخاب و مصرف حتما با پزشک مشورت کنید.

گل سرخ

اگر سرماخوردگی شما با سردرد همراه است یا ترشحات بینی تان زرد شده، از این اسانس استفاده کنید. چند قطره از اسانس گل سرخ را در چند قطره آب جوش حل کرده و آن را بنوشید.

 

عسل و لیموی تازه

درصورتی که سرماخوردگی شما با گلودرد همراه است، بهتر است عسل و آب داغ را با هم مخلوط کرده و مقداری آبلیموی تازه به آن اضافه کنید تا از درد گلو خلاص شوید.

 

پونه کوهی

متخصصان طب سنتی خاصیت ضدعفونی کننده را به ان نسبت می دهند. می توانید کمی هم عسل به این دمنوش اضافه کنید تا معجون سرماخوردگی شما خواص بیشتری داشته باشد.###

 

تخم گشنیز

دمکرده تخم گشنیز به مقدار بسیار کم برای رفع آبریزش بینی توصیه می شود. یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را در 2 لیوان آب جوش مخلوط کرده و بخارات آن را استنشاق کنید.

 

بابونه

یکی از دمنوش های مناسب برای رفع علائم سرماخوردگی است.مقداری از این گیاه را دم کرده و هنگام سرماخوردگی بنوشید.

 

رازیانه

این گیاه باید به صورت دم کرده مصرف شود. علاوه بر این رازیانه با داشتن هورمون های زنانه برای خانم ها اثرات خوبی دارد.

 

آویشن

یک پیشنهاد ساده برای سرماخورده ها این است که از آویشن هایی استفاده کننده که شبیه چای کیسه ای بسته بندی شده هستند. کافی است یکی از این آویشن های کیسه ای را به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار داده ، سپس میل کنید. این روزها شربت آویشن هم در داروخانه ها پیدا می شود که در کاهش علائم سرماخوردگی تاثیر دارد. البته مصرف این گیاه برای زنان باردار ممنوع است و توصیه می شود که کودکان زیر دو سال هم این داروی گیاهی را فقط با نظر پزشک مصرف کنند.

###