با انتخاب این گیاه بدون دغدغه به سفر می روید و نگران خشک و زرد شدن برگ هایش نخواهید بود

خانه بخت تان، خانه ای است در یک آپارتمان؟ نه از باغچه خبری است و نه از درخت و سرسبزی؟ اصلا نگران نباشید اگر شما بخواهید، می توانید خانه بخت تان را سر سبز و زیبا کنید. لیندا انتخاب خوبی برای نوعروس هایی است که خیلی مهارتی در نگهداری از گل و گیاه ندارند اما می خواهند با استفاده از گیاهان، سرسبزی و طراوات را به خانه خود بیاورند.

از گل های سایه انداز بیزار است
لیندا اصلا دوست ندارد گیاه دیگری رویش سایه بیندازد و اغلب با گیاهانی که از خودش کوتاه ترند، دوست است. هرچند باید حواستان باشد لیندا را نباید وسط گل و گیاهان دیگر قرار بدهید چون رطوبتی که در این وضعیت ایجاد می شود اصلا برایش خوب نیست.

اگر برگ ها پژمرده شد...

اگر روی برگ های لیندا آب ریخته شد سریع برگ ها را خشک کنید و اگر برگ ها را خشک نکردید و بیشترشان پژمرده شد، سعی کنید برگ های پژمرده را از بدنه اش جدا کنید و تا بیرون آمدن جوانه های جدید صبر کنید تا گیاه تان به وضع عادی برگردد در غیر این صورت گیاه تان را از دست داده اید.

نور باید متعادل باشد
لیندا به نور زیاد احتیاج دارد اما اگر آفتاب مستقیم ظهر تابستان ساعت ها روی برگ هایش بتابد برگ ها می سوزند و خیلی سریع می ریزند. اگر رشد برگ ها بیش از اندازه زیاد باشد و رنگ شان به زردی بزند، مطمئن باشید لیندا دچار کم نوری شده است.

    لیندای مجنون، گیاهی کم دردسر برای خانه عروس

خیلی کم توقع است
تطابق با زندگی در بیابان باعث شده لیندا نیاز چندانی به کود نداشته باشد. اگر می خواهید محکم کاری کنید، چیزی در حدود دو بار آبیاری همراه کود کامل را در بهار و تابستان در برنامه تان بگنجانید و اگر کود هم به آن ندادید، اصلا نگران نباشید؛ لیندا خیلی کم توقع است.

با خیال راحت مسافرت بروید
اگر اهل مسافرت های طولانی هستید، اصلا لازم نیست نگران خشک شدن لیندا باشید. هفته ای یک بار آبیاری در بهار و پاییز و دو تا سه بار در تابستان برایش کافی است. گفته می شود در زمستان بهتر است به آن استراحت بدهید و دو تا سه هفته یک بار آبیاری اش کنید. تورم انتهای ساقه لیندا این امکان را به آن می دهد که تا یک سال آب برای خودش ذخیره کند. اگر دیدید برگ های بالایی اش شل و ول شده و آویزان است مطمئن باشید بیشتر از حد مجاز به آن آب داده اید.

###