دعوت کردن فامیل و تبریک به اقوام در شبکه های اجتمای مسائلی است که ممکن است گاهی در روابط شما دردسرساز شود

این روزها کار به جایی رسیده که بعضی از افراد برای در ارتباط بودن با اعضای خانواده، اقوام و خویشاوندان و حتی دعوت و تبریک مناسبت ها از این شبکه ارتباطی استفاده می کنند و این احتمال وجود دارد که عده ای از اقوام که در این گروه ها عضو نیستند در دعوت ها از قلم بیفتند یا از روی عادت فراموش کنیم مناسبتی را از راهی دیگر به آنها تبریک بگوییم و دلخوری و گلایه پیش آید. بنابراین اگر اقوام و فامیل را دعوت می کنید یا مناسبتی را تبریک می گویید، دقت کنید افرادی که در این شبکه ها عضو نیستند از قلم نیفتند. می توانید فهرستی از افرادی که باید دعوت شان کنید را بنویسید و افرادی که عضو شبکه یا گروه شما نیستند را تلفنی دعوت کنید. حواستان باشد فعالیت در این نرم افزارها و شبکه ها سبب کمتر شدن صله رحم و دیدار با اقوام و آشنایان نشود.

مدیریت روابط عروس – خواهرشوهر در وایبر

 

اقوام در سفرهای شما سرک می کشند؟

گاهی پیش می آید که به سفر یا مهمانی رفته اید و یکی از عکس های این سفر در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، لاین و ... به اشتراک گذاشته اید. ناگهان یکی از اقوام که جزو دوستان شما در این شبکه های اجتماعی است و در جریان این سفر یا مهمانی نبوده هنگامی که این عکس را می بیند با گوشه و کنایه از شما گلایه می کند که چرا او را در جریان نگذاشته اید. در گام اول باید حدود روابط خود را اعضای فامیل مشخص کنید. این که هر کسی تنها افراد مهم و نزدیک را در جریان همه مسایل قرار می دهد امری طبیعی است. اگر فکر می کنید فردی که از شما گلایه می کند به هر دلیلی لازم نبوده در جریان باشد پس لزومی ندارد بابت این مساله توضیح خاصی به او بدهید. این رفتار شما باعث می شود او به حدود روابط شما پی ببرد. مناسب ترین پاسخ می تواند این باشد:" من فکر نمی کردم لازم باشد شما را در جریان بگذارم اما اگر فکر می کنی دوست داری دفعه های بعد مرا همراهی کنی، اگر امکانش باشد حتما به تو اطلاع می دهم."
اگر می خواهید این موضوع دوباره تکرار نشود رودربایستی را کنار بگذارید ،حتی اگر در این بین دلخوری و رنجشی پیش آید باز هم از قاطعیت خود کم نکنید چون ممکن است طرف مقابلتان دفعه بعد پایش را فراتر بگذارد و کنترل شرایط برای شما سخت تر می شود. اگر شما باید او را در جریان می گذاشتید اما به هر دلیلی فراموش کرده اید کوتاهی از جانب شما بوده، باید محترمانه موضوع را برایش توضیح دهید. اگر ازاین مساله دلخور شده نهایت تلاش تان را به کار ببرید تا از دلش دربیارید.

وقتی دوست ندارید در گروه های وایبر باشید

گاهی پیش می آید که یکی از اقوام در وایبر گروهی را تشکیل داده و شما را در آن عضو می کند. شاید شما به هر دلیلی خوش تان نمی آید در این گروه عضو باشید. رک گویی یکی از زیباترین صفات بشری است که متاسفانه در فرهنگ ما خیلی رفتار پسندیده ای به شمار نمی اید.با همه این اوصاف اگر به هر دلیلی مایل نیستید در این گروه عضو باشید رودربایستی را کنار بگذارید و با یک عذرخواهی مودبانه آن گروه را ترک کنید. اگر بعد از آن مورد انتقاد اعضای فامیل قرار گرفتید خیلی محترمانه دلایل تان را برای شان توضیح دهید، به نحوی که از شما دلخور نشوند.

###