فکر میکنید مراسمی مانند جشن عروسی چرا سوژه مناسب برای غیبت کردن را به میهمانان میدهد؟ دلیل غیبت کردن در چنین مراسم مهمی چیست؟

ممکن است پیش خودتان فکر کنید که چرا بسیاری از فامیل های دور و نزدیک عروس و داماد مدام در مورد جشن عروسی دنبال پیدا کردن سوژه هستند تا پشت سر شما و همسرتان حرف بزنند؟ واقعیت این است که غیبت کردن عادت ناپسندی است که بعضی از خانم ها به دلیل داشتن مشکلات یا رهایی از شرایط خاصی به غیبت کردن رو می آورند. به هر حال نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد که بیشتر خانم ها به این دلایل پشت سر دیگران حرف می زنند.

دلشان میخواهد با غیبت کردن دوست پیدا کنند

وقتی دو خانم غریبه به هم می رسند و شخص سومی - مانند عروس و داماد و خانواده هایشان - هم هستند که بتوان پشت سرش حرف زند، این شرایط پایه های اولیه صحبت و غیبت را فراهم می کند که ممکن است سبب شود اطلاعات دیگری هم بین آنها رد و بدل شده و در نهایت باهم دوست شوند. به هر حال این روشی است که بعضی از خانم ها برای باز کردن شروع صحبت ها از آن استفاده می کنند تا صمیمیت شان را با دیگران نشان دهند.

غیبت کردن استرسشان را کم می کند

بنابه دلایلی شنیدن خبرهای بد درباره دیگران سبب می شود نسبت به خودتان احساس بهتری داشته باشید.در واقع وقتی می شنوید که زندگی شما بهتر از دیگران است خوشحال هم می شوید. هنگامی که ضمن غیبت به شما خبر می رسد که فردی اخراج شده یا در زندگی مشترک یا برنامه عروسی مشکلی دارد، بطور حتم ناراحت می شوید که چنین مشکلاتی برایش پیش آمده اما ته دلتان هم خوشحال هستید که این مشکل در زندگی شما جایی ندارد. بنابراین در چنین شرایطی خانم ها خودشان را با دیگران مقایسه کرده و به این نتیجه می رسند که زندگی شان در مسیر بهتری قرار دارد. به همین دلیل یکی از کارهای مورد علاقه شان کسب اطلاعات درباره زندگی دیگران است که یکی از روش های دریافت این اطلاعات غیبت است. با این وجود می توانید بدون غیبت کردن هم راه های دیگری برای کاهش استرس و خوشحالی در زندگی پیدا کرد.

با غیبت کردن تجربیات دیگران را به اشتراک می گذارند

زنان دلشان می خواهد درباره تجربیات خودشان ودیگران با هم حرف بزنند و در مراسم عروسی هم چنین می خواهند تجربیات مراسم خودشان را با جشن عروسی شما مقایسه کنند. روانشناسان معتقدند که این عادت در زنان بیش از مردان مشاهده می شود. در این صورت کارهایشان را با دیگران به اشتراک می گذارند و در مواردی می فهمند که سایرین هم مشکلات مشابهی دارند. دانستن تجربیات دیگران و مشورت گرفتن از دوستان خوب است اما نباید به عادتی برای غیبت کردن تبدیل شود.

با غیبت کردن، درباره دیگران اظهار نظر می کنند

وقتی خانم ها به شدت نیاز دارند که در جمعی اظهار نظر کنند یا مورد توجه قرار گیرند، غیبت کردن پشت سر دیگران را انتخاب می کنند. شاید چنین کلماتی را از زبان آنها بشنوید:"چطور توانست این کار انجام دهد؟" در این صورت به راحتی درباره رفتار دیگران قضاوت کرده ونظر خودشان را با صدای بلند یا درگوشی بیان می کنند. اگر هم شنونده حرفشان را تایید کند یا دهانش از تعجب باز بماند احساس رضایت خوبی به سراغ شان می آیند. اما روش های دیگری هم برای اظهار نظر وجود دارد و لازم نیست برخی از خانم ها دست به دامن غیبت شوند.

غیبت کردن دور هم جمعشان می کند

وقتی چند خانم می خواهند درباره شخصی غیبت کنند دور هم جمع می شوند و شبکه ای تشکیل می دهند. با این کار در شرایط مختلف امکانی برای گردهمایی های کوچک پیدا می کنند. با این وجود دلیل قابل قبولی برای غیبت نیست.

واقعا فکر میکنید چرا جشن عروسی میتواند سوژه مناسبی برای غیبت کردن فامیل را فراهم کند؟